Ciutat

FOTOS: Punts de llibre per combatre el confinament

Els punts de llibre / MARTA PONT

Llegir ens farà lliures, tot i que ens trobem confinats. Aquest sembla que sigui el plantejament que la família Llonch Pont ha fet per fer una mica més senzilla l’etapa d’estar tancats a casa sense poder-ne sortir.

Els punts de llibre / MARTA PONT

La idea va ser fer punts de llibre i enganxar-los a la porta de casa seva, al carrer de Bofí, al Centre. “A casa som quatre (43, 41, 12 i 10 anys), ens agrada llegir i l’art, vam conèixer una tècnica d’aquarel·la amb retoladors pinzell i vam dir-nos: fem punts de llibre pel confinament?”, explica Marta Pont.

Els punts de llibre / MARTA PONT

N’han fet ni més ni menys que mig centenar, i en preveuen fer més. “Tenim material i ganes”, assegura. De moment no els poden dur a ningú, però n’han penjat uns quants a la porta de casa i els altres els guardaran per a quan sigui possible sortir al carrer.

Els punts de llibre / MARTA PONT

“Hi ha tanta poca gent al carrer, però, que després de 24 hores encara hi són els set punts que vam penjar diumenge… I això està molt bé!!!” celebra.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top