Publicitat
Ciutat

FGC, TUS i busos interurbans, gratuïts per a tothom a partir de dijous

Un tren dels FGC a l'estació La Creu Alta / ÓSCAR ESPINOSA

La Generalitat ha aprovat que el transport públic de Catalunya que depèn de l’executiu català passi a ser gratuït per a tothom a partir d’aquest dijous. Així ho ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, a través d’una piulada aquest dimecres, i que ha confirmat la consellera Portaveu, Meritxell Budó, aquest migdia. A més, Transports Urbans de Sabadell ha anunciat que farà el mateix.

Això afecta els trens de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i els busos interurbans, a l’espera de veure què fan la resta d’operadors. La mesura s’allargarà mentre duri l’estat d’alarma. Des de TUS també s’ha anunciat la suspensió temporal del pagament del transport públic urbà de Sabadell del 2 al 9 d’abril.

Publicitat

El govern català també estudia aplicar de manera unilateral la gratuïtat de les autopistes C-31, C-33 i C-16.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top