Publicitat
Ciutat

Una iniciativa dona suport al comerç de Nostra Llar en ple confinament

Imatge de la pàgina web impulsada des del barri

Els petits comerços de barri són aquests dies una bona opció per no haver de fer desplaçaments llargs. Això no obstant, una veïna del barri de Nostra Llar (Sant Oleguer), considera que aquest servei ciutadà no sempre és tingut en compte. Per això proposa una iniciativa per donar-li suport.

La veïna en qüestió ha dissenyat una pàgina web a la que mostra el  plànol amb els diferents comerços que hi ha al voltant del barri de Nostra Llar i el sector nord de Sol i Padrís, on poder fer les nostres compres més urgents i bàsiques. El plànol conté des de supermercats, peixateria, carnisseria, forn de pa, fins a establiments de menjar precuinat a domicili, i fruiteries.

El mapa, fet damunt una foto aèria del sector, marca en quadrats vermells, els indrets on hi ha aquests comerços i a una banda del document, hi ha el nom de cadascun amb la localització.

Iniciatives solidàries

Aquesta no és l’única iniciativa que veïns i veïnes d’aquest barri sabadellenc estan duent a terme des que va començar el confinament. Diversos veïns tenen cura de gent que viu sola i que han estat localitzats a través del WhatsApp de l‘Associació de Veïns de Nostra Llar.

D’altra banda, diverses veïnes, com la Lizzie Navarro del carrer Buenos Aires, ha col·laborat fent mascaretes per l’Hospital Parc Taulí. En agraïment, diverses infermeres d’aquest centre hospitalari, van enviar a l’Associació de Veïns, una fotografia amb les mascaretes, en senyal d’agraïment.

La foto que les infermeres del Taulí han enviat en senyal d’agraïment

L’Antònia del carrer d’Osaka del mateix barri també ha esmerçat molt de temps fent mascaretes pels sanitaris. Des que va començar l’estat d’alarma i es van suspendre les classes dels nens i nenes, alguns infants del barri han estat fent dibuixos i treballs manuals en solidaritat amb les famílies veïnes. En aquests dibuixos els nens demanen que no se surti de casa.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top