Publicitat
Ciutat

El Taulí comença a derivar pacients sense coronavirus a l’hotel Verdi

L'hotel Verdi acull pacients derivats del Taulí / VICTÒRIA ROVIRA

El Parc Taulí ha començat a derivar pacients sense coronavirus a l’hotel Verdi. En concret, al llarg de les darreres 24 hores s’hi han traslladat 16 persones sense la Covid-19.

Aquests pacients se sumen als 35 més que sí que tenen aquesta malaltia i des d’aquest dimecres estan a l’hotel. La idea de la corporació sanitària és traslladar-hi pacients amb símptomes lleus o que estiguin a punt de rebre l’alta mèdica. En total, el Parc Taulí ja atén 115 persones en aquest establiment de l’Eix Macià.

Publicitat

Segons les últimes dades d’aquest dimecres, ara mateix entre el Taulí i el Verdi, la corporació local atén un total de 589 pacients per coronavirus. D’aquests, 499 estan a planta, 55 a l’UCI i 35 a l’establiment hoteler.

El nombre d’altes segueix creixent, ja en són 191 en total, 37 més respecte el dia anterior. Pel què fa a defuncions, aquest dimecres se n’han registrat 16 més, el major creixement en un dia fins ara, arribant a la xifra absoluta de 144 morts.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top