Publicitat
Ciutat

FOTOS: L'hospital de la Pista Coberta agafa forma

L'hospital de campanya de Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

L'Hospital Temporal Vallès Salut, que s'està aixecant a la Pista Coberta d'Atletisme, agafa forma. Aquest dijous han arribat els materials definitius per construir l'espai que permetrà encabir-hi fins a 240 llits de pacients derivats del Parc Taulí.

L'hospital de campanya de Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

Finalment, s'ha utilitzat el mateix sistema que s'ha aplicat a altres llocs de Catalunya, com el recinte de Fira de Barcelona o el pavelló Olímpics, consistent en panells que separen els llits. Membres de l'exèrcit, bombers i operaris s'encarreguen del muntatge de la infraestructura.

Publicitat

La data prevista per entrar en funcionament i començar a rebre pacients s'estima per al dia 10 d'abril.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top