Publicitat
Ciutat

Els aliments del Rebost Solidari se substituiran per targetes moneder

Una tenda de campanya d'emergències a Sabadell / AJUNTAMENT DE SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell i el Rebost Solidari estan treballant perquè els repartiments d'aliments previstos de cara a la setmana que ve siguin substituïts per targetes moneder, que seran lliurades a les famílies perquè puguin comprar aliments. Aquestes targetes tindran validesa fins a mitjan mes de maig, carregades amb l'import corresponent a aquest període, per seguir garantint l'alimentació de les famílies en situació de vulnerabilitat mentre duri el confinament i el període d'alarma pel coronavirus.

El repartiment d’aliments ha estat una de les qüestions tractades avui al Comitè d’Emergències Municipal que diàriament repassa l’estat de la ciutat en relació amb el coronavirus i pren les mesures adients.

Els lliuraments de l'anterior quinzena es van fer en tres punts cardinals (Fira Sabadell, Escola Pau Casals i Escola Amadeu Vives), amb el suport de la Creu Roja, ja que gran part del voluntariat de les entitats del Rebost és d'edat avançada i, per tant, població de risc. Amb el nou sistema de les targetes moneder es vol garantir l'alimentació d'aquestes famílies alhora que es redueixen al mínim els desplaçaments, concentració i contactes entre persones.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top