Diners

La Cambra de Comerç de Sabadell ofereix assessorament personalitzat a empreses i autònoms

La seu de la Cambra, a l'Eix Macià / WIKIMEDIA

La Cambra de Comerç de Sabadell ha posat en marxa aquesta mateixa setmana un nou servei d’assessorament personalitzat per a les empreses i autònoms, en relació amb la crisi del coronavirus. D’aquesta manera vol donar suport al teixit empresarial i econòmic de la demarcació. Amb poc més de tres dies de funcionament del nou servei d’assessorament personalitzat per la Covid-19, s’han rebut nombroses consultes procedents d’empreses i autònoms que no tenien del tot clar com procedir amb el seu negoci. Els dubtes tenen a veure amb la seva viabilitat econòmica i les opcions que hi ha al seu abast en matèria de finançament, per diferir el pagament d’impostos i altres obligacions. Les preocupacions principals se centren a saber a quines de les mesures, anunciades per les administracions, es poden acollir per garantir la viabilitat del negoci a curt i mitjà termini.

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, ha assenyalat que “treballem conjuntament amb la resta de cambres catalanes per reclamar a les administracions que apliquin mesures econòmiques i actuacions immediates per fer front a aquest repte en el qual ens trobem immersos”.

L’assessorament personalitzat que ofereix la Cambra és gratuït per a les empreses preferents del Club Cambra Sabadell, i complementa el canal i butlletins informatius actualitzats diàriament amb tota la informació relativa a mesures, ajuts i anuncis de les administracions.

Comentaris
To Top