Ciutat

Begut i desconfinat: condueix quadruplicant la taxa màxima i s’encasta contra una tanca

La Policia Municipal ha denunciat un home de 33 anys per conduir quadruplicant la taxa màxima d’alcoholèmia i encastar-se contra una tanca. Els fets van passar dijous passat, a les 18.45 h, a la confluència de la carretera de Terrassa amb el carrer Clavé.

Els agents van ser alertats d’un accident de trànsit, en què un cotxe havia patit l’accident. En arribar, van fer la prova d’alcoholèmia a l’home, que va donar positiu amb una taxa de 0,96 mg/l, quan la màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l.

Finalment, els policies van immobilitzar el turisme i van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

Comentaris
To Top