ESPORTS

La cursa Women Race es posposa

La Women Race s'haurà de celebrar l'any vinent / LLUÍS FRANCO

La 6a Women Race El Corte Inglés, que s’havia de celebrar el proper 7 de juny, ha quedat posposada. La cita s’havia de fer dins el marc de la 67a Festa de l’Esport de Sabadell.

Davant la suspensió de la mateixa festa organitzada pel consistori, l’organització ha decidit suspendre la Women Race, també, tenint en compte l’actual estat d’alarma i les recomanacions de les autoritats competents en matèria de salut i seguretat.

“L’organització no vol posar en risc la salut de cap de les participants d’aquesta cursa solidària i, per aquest motiu, ha decidit posposar la celebració de la 6a Women Race El Corte Inglés per a la primavera de l’any vinent”, destaquen en un comunicat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top