Publicitat
BARBERÀ

Persecució a Sabadell: roba un cotxe i fuig de la policia saltant-se els semàfors

Persecució de pel·lícula entre Sabadell i Barberà del Vallès aquest diumenge de matinada. Un noi de 20 anys va protagonitzar una fugida a tota velocitat, saltant-se els semàfors que es trobava per davant, amb un cotxe que acabava de robar.

Els fets van passar a les 3.44 h del diumenge 12 d’abril. Tres unitats de la Policia Municipal van detenir un jove de 20 anys que circulava amb turisme que presumptament s’havia sostret amb les claus posades, després d’aconseguir aturar-lo al terme municipal de Barberà del Vallès quan circulava a gran velocitat des de la carretera de Barcelona amb el carrer de Latorre de Sabadell, sense respectar els semàfors ni obeir les indicacions dels policies actuants d’aturar el vehicle.

Publicitat

Finalment, la Policia Local de Barberà del Vallès va instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte de furt d’ús de vehicle a motor.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top