Oci i cultura

L’Embassa’t s’ajorna fins a l’octubre pel coronavirus

El grup Manel / MIREIA GRAU (MANEL)

El festival de música Embassa’t se celebrarà el cap de setmana del dissabte 10 i diumenge 11 d’octubre. L’organització l’ha ajornat pel coronavirus i assegura que es manté la totalitat del cartell anunciat, tal com ha avançat a Ràdio Sabadell. En principi estava previst celebrar-lo els dies 12 i 13 de juny. La ubicació no canvia i es farà igualment a la zona esportiva de la Bassa de Sant Oleguer.

L’Embassa’t comptarà, doncs, amb les actuacions de Manel, Núria Graham, Ferran Palau, Pavvla, Chaqueta de Chándal, Medalla i Egosex. L’horari dels concerts de dissabte serà de 19.15 h a 4 h, mentre que diumenge l’activitat començarà a les 17.45 h i també acabarà a les 4 h. Les entrades ja estan a la venda.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top