Publicitat
BARBERÀ

El grup empresarial Mars dona uns 23.000 euros per ajudar 150 famílies

L’empresa està situada a Barberà del Vallès / Cafosa

El grup empresarial nord-americà Mars, en el qual pertany la fàbrica Cafosa Gum de Barberà del Vallès, ha fet una donació de 25.000 dòlars (uns 23.000 euros) per ajudar 150 famílies vulnerables del Vallès Occidental. Els diners s’invertiran en aliments que repartirà la Creu Roja de Sabadell i, per tal de combatre l’impacte de la bretxa digital a l’educació, en una cinquantena de tauletes digitals i connexió a internet durant dos mesos.

Les famílies que es beneficiaran de la donació seran de Barberà, on l’empresa està molt arrelada, i de Badia del Vallès, on van percebre que hi ha un alt grau de vulnerabilitat. “Quan estudiàvem com fer les donacions, vam valorar entitats que poguessin tenir una acció directa i ràpida, perquè la situació necessita agilitat. I que pogués haver-hi traçabilitat, a banda d’una part important de confiança. Tenint en compte tot això, vam considerar que la Creu Roja és una organització ideal, perquè ja hi hem treballat en molts projectes”, ressalta Carlos Pastor, director general de Cafosa. El suport a les famílies serà en forma d’una targeta de 70 euros que es podrà recarregar dues vegades en dos mesos.

Publicitat

La intenció de Mars és intentar pal·liar l’efecte econòmic del coronavirus a les zones on el grup té presència. “Per a nosaltres és molt important retornar el que la comunitat de treballadors ens està donant. Per això creiem que hem de donar suport en els moments durs”, explica Pastor. Amb aquesta acció, el director general explica que també s’ajuda a reforçar el sentiment de pertinença a la companyia que tenen els treballadors.

A Cafosa Gum, ubicada al polígon industrial Santiga, treballen 90 persones a la fàbrica i unes 20 al laboratori d’investigació i desenvolupament. La companyia està especialitzada a produir la base de goma dels xiclets. En l’àmbit mundial, el 70% dels xiclets mèdics de nicotina que es venen estan fets amb la base de goma de Cafosa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top