OBITUARIS

Àngel Pérez, un patidor arlequinat que deixa un seient buit a la Creu Alta

Ha estat tota una vida d’amistat al teu costat, des de Can Colapi –Ramon, el recordes amb quina elegància venia a classe amb trajo quan havia d’anar a cantar amb l’escolania?– i, al llarg dels anys, sempre en contacte amb tots nosaltres, ja fos amb les teves visites a l’estanc del Ramon, o pels WhatsApp, o per les trucades –amic, com trobaré a faltar aquella trucada setmanal en què ens posàvem al dia–, o per les casuals trobades pel carrer més o menys buscades, o pels sopars que fèiem cada mes i on sempre li donàvem la volta als mateixos temes i situacions. O per les sortides que feies amb molts de nosaltres un cap de setmana cada sis mesos. Eres, ets, una persona única.

De fet, no recordo cap de nosaltres que s’hagués enfadat alguna vegada amb tu. Fossin quins fossin els maldecaps que tinguéssim abans de veure’ns, la teva companyia sempre ens alegrava i posava de bon humor. Àngel, espero que aviat torni a jugar el nostre Centre d’Esports. I, entre les tres o quatre mil persones que hi haurà a l’estadi no hi seràs tu. Al mig de tots nosaltres quedarà una cadira buida. Sí, al mig. No sé com t’ho feies però sempre quedaves al mig de nosaltres, mai a un cantó. Tot i que potser sí que ho sé, eres l’ànima i l’alegria del nostre grup i sempre volíem compartir amb tu els comentaris i situacions. No tornarem a compartir amb el Pere, el Manel, el Jaume i la resta les trobades prèvies al partit, on comentàvem les alineacions i fèiem càbales sobre el que passaria en el partit de la jornada.

No ens tornarem a abraçar mai més quan el nostre equip marqui un gol, i sé que, a partir d’ara, tots nosaltres mirarem al cel quan això passi, els primers partits amb llàgrimes als ulls i després amb un record emocionat, ja que sabem que des d’on siguis de ben segur estaràs veient el partit. Mai més res serà igual. Estic segur que quan ens trobem, seguiràs entre nosaltres, ja que a totes les converses que tinguem hi sortiràs. I plorarem recordant-te. I riurem tots junts. I riurem amb tu.

Jordi B., Pepe, Josep, Ramon, Eduard, Rafel i Jordi S.

Comentaris
To Top