Publicitat
Ciutat

El darrer pas del govern català per deixar sortir els nens al carrer

El comitè tècnic del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) ha donat llum verd al pla pel desconfinament regulat dels menors d'edat a partir de finals de la setmana vinent, sempre que la realitat sanitària ho permeti. El pla haurà de rebre l'aval del govern espanyol per poder-se aplicar i aquest dilluns el president de la Generalitat, Quim Torra, durà la proposta a la conferència de presidents amb el president espanyol, Pedro Sánchez.

Publicitat

El conseller d'Interior, Miquel Buch, confia que l'Estat no s'hi oposarà perquè es tracta d'una "necessitat justificada" que "no col·lideix" amb l'estat d'alarma. Buch diu que la proposta busca l'equilibri "entre el risc d'infecció i la salut emocional i psicològica dels nens".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top