Publicitat
Ciutat

FOTOS: Així celebreu Sant Jordi malgrat el confinament

Sant Jordi aquest any és del tot atípic, amb un confinament que converteix una Diada que es defineix per ser al carrer i badar amb una festa de portes endins. Però no per això ha de ser avorrit!

Des del Diari de Sabadell us animem que compartiu amb nosaltres aquest dia, sigui fent activitats amb la canalla, la recomanació d’un llibre, la decoració de casa en un dia tan especial… tot s’hi val per fer d’aquesta jornada una cita que puguem recordar no només perquè la vam passar confinats!

Publicitat

Si us calen idees, podeu consultar les que us proposen col·lectius com Ilu Ilus Lab a través d’aquest enllaç.

Ens podeu fer arribar els vostres vídeos i fotografies al WhatsApp del Diari, 682 146 542. També podeu compartir-ho a Twitter amb l’etiqueta #SantJordiDS. Aquestes són les imatges que heu compartit amb nosaltres:

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top