Ciutat

Els nens podran sortir finalment diumenge durant una hora

El govern espanyol permetrà que a partir de diumenge els menors de fins a 14 anys surtin a donar passeigs de no més d’una hora al dia a prop del seu domicili. No es podran allunyar més d’un quilòmetre de casa i hauran d’anar acompanyats d’un adult que convisqui amb ells.

Cada adult podrà acompanyar fins a tres nens en un mateix passeig i els menors podran córrer, saltar i fer exercici mantenint el distanciament social. No podran accedir a parcs o zones infantils.

La sortida diària s’haurà de fer entre les 9 h i les 21 h. Ho han anunciat el vicepresident del govern espanyol i ministre d’Afers Socials, Pablo Iglesias, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa aquest dijous, en la qual han recomanat evitar les “hores punta”.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top