Publicitat
Diners

Vaga indefinida a la planta de Nissan a Montcada

El comitè d’empresa de Nissan ha convocat una vaga indefinida que afectarà la planta de Montcada i Reixac, així com a la de Zona Franca de Barcelona. La protesta iniciarà el 4 de maig.

L’objectiu de l’aturada és exigir a la multinacional un pla industrial futur per als centres de treball que té a Catalunya. No descarten estendre la vaga a més centres si Nissan no aclareix el futur de les plantes.

CCOO no permetrà que Nissan aprofiti aquesta situació de pandèmia per tancar les plantes catalanes i deixar més de 25.000 famílies, entre treballadors directes i indirectes, al carrer”, apunta el sindicat en un comunicat. En aquest escenari, CCOO exigeix a les administracions de Catalunya i de l’Estat el suport institucional per intercedir davant la multinacional per revertir la situació actual i assegurar el futur dels llocs de treball i de les plantes que Nissan té a l’Estat.

Nissan preveu reprendre l’activitat a partir del proper 4 de maig, però només amb una línia productiva i per fabricar un sol vehicle, precisament el model de Mercedes que s’havia de deixar de produir aquest mes de maig, que és urgent pels compromisos adquirits per l’automobilística, però no hi ha data de represa per a la resta de produccions.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top