Ciutat

L'aplicació que ens indica fins on podem sortir amb els nens diumenge

Un quilòmetre: aquesta és la distància que el govern espanyol ha donat com a marge per sortir a passejar durant una hora al dia a partir del proper diumenge a la canalla de tot l'Estat. Es tracta d'una primera mesura de desconfinament, que ha d'obrir la porta a relaxar la rigidesa de les restriccions imposades per l'estat d'alarma.

Ara bé, fins on arriba aquest quilòmetre? El punt de partida és el lloc de residència de l'infant, des del qual haurem d'establir un radi que no superi aquest espai.

Publicitat

Per saber-ho, una web ens pot ajudar a saber fins on podem arribar. Es tracta d'una senzilla pàgina que ens geolocalitza i que estableix el radi d'un quilòmetre pel qual ens podrem moure. La podeu consultar aquí.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top