Publicitat
Ciutat

Rècord d'altes per coronavirus en un dia al Taulí: 123

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

Entre aquest dijous i divendres el Taulí s'ha registrat el major nombre d’altes per coronavirus des de l’inici de la pandèmia: 123, passant de 1.052 a 1.175 en total. Fins ara, el rècord s’havia donat el 16 d’abril amb 99 altes. Aquestes xifres han permès  rebaixar de 300 la xifra total de pacients ingressats per la Covid-19, que entre els atesos al Taulí i a l’hotel Verdi sumen 291, 32 menys que el dia anterior.

Publicitat

Al l’equipament hospitalari hi ha 273 persones amb aquesta malaltia. Els ingressats a planta continuen baixant, tancant el divendres amb 44 persones menys que dilluns passat: 228 en total. A UCI els pacients es mantenen amb un menys que dijous, 45; i el Verdi està com en els primers dies que es va utilitzar: 18 pacients. El nombre de defuncions ha repuntat lleugerament aquest divendres, amb 9 morts, dada que eleva la xifra absoluta de defuncions a 290.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top