Esports

L'handbol cancel·la les competicions estatals i s'acaba la temporada per l'OAR Gràcia

OAR Gràcia i Sant Quirze no tornaran a jugar aquesta temporada / Ll. Franco

Punt final. Penjava d’un fil i s’ha acabat confirmant. La temporada d’handbol també s’ha cancel·lat en totes les categories. La Federació Espanyola ho ha fet oficial després de la reunió del seu comitè assessor amb els presidents de les federacions territorials. El president, Paco Blázquez, traslladarà a la Comissió Delegada la decisió de donar per finalitzades totes les competicions estatals de la temporada 2019/20.

Sobre el desenllaç, es va decidir que no hi hagi descensos, però sí que es proposaran ascensos a les diferents categories nacionals. Ara cal decidir la fórmula. L’OAR Gràcia mantenia opcions de lluitar encara per una plaça de 'play-off' d'ascens tot i que ho tenia complicat. Ara ja sap que continuarà un any més a Primera Nacional. En canvi, el Sant Quirze haurà d'estar pendent de com acaba la temporada perquè ocupava una d'aquestes posicions de privilegi. Un dels que estarà més atent és el Creu Alta Sabadell, que era líder de grup a la Lliga Catalana i aspirava a pujar a Nacional.

Publicitat

Escletxa al bàsquet

El món del bàsquet es resisteix a l’aturada definitiva. Els Campionats de Catalunya i territorials des de sots-21 fins a premini i la lliga escolar s’han cancel·lat, però es manté l’escletxa oberta dels equips sèniors a l’espera de la decisió final de la Federació Espanyola. Bàsquet Pia (Copa Catalunya), Club Natació, Sant Nicolau o Escola del Carme (Primera Catalana) hauran d’esperar, però tot apunta cap a la suspensió definitiva.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top