Publicitat
Ciutat

Campanya de Progat Sabadell per aconseguir donatius

Una de les funcions de Progats es el control de les colònies de gats /CEDIDA

L'Associació Progat Sabadell ha iniciat una campanya a través de la plataforma de crowdfunding social i solidària "Migranodearena" amb l'objectiu d'aconseguir fons per esterilitzar a 10 mascles i 10 femelles per un total de 1.200 €.

La campanya virtual respon a la impossibilitat de muntar la parada de l'entitat que cada any és present per aquesta diada i que els ajuda a aconseguir donatius. Progat Sabadell, ofereix per participar en aquesta campanya, diferents opcions, rosa i postal digital, creada per una de les voluntàries de l'entitat, un llibre digital sobre la criança dels gats, i també la possibilitat d'apadrinar un gat dels que l'entitat té pendents d'adoptar. Les aportacions van de 4 a 15 euros.

Publicitat

Diferents opcions per fer les aportacions a al campanya de Progat

L'entitat Progat Sabadell està formada per voluntaris i s'encarrega principalment de la implantació del mètode CER (Capturar, esterilitzar i retorn) de les colònies de gats de la nostra ciutat. A més donen suport a les cuidadores de gats en la seva feina diària amb atenció veterinàries de gats malalts o ferits. També fem adopcions de gats puntualment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top