Ciutat

S’estavella contra un cotxe de la Policia Municipal quadruplicant la taxa d’alcoholèmia

Un home de 39 anys va ser denunciat dissabte a la nit després de conduir molt begut, estavellar-se primer contra dos cotxes aparcats, fugir del lloc i estavellar-se de nou, ara contra un cotxe de la Policia Municipal. Els fets van passar al carrer Ferrer Blanes, a l’Eixample, a les 22.00 h de dissabte.

El conductor primer va xocar contra els dos cotxes aparcats, i va fugir del lloc. Més endavant, el va localitzar un cotxe patrulla a la confluència de la carretera de Barcelona amb el carrer de Pau Claris, on va xocar amb el vehicle policial.

Els policies li van fer la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,99 mg/l,  quan la taxa màxima permesa és de 0,25 mg/l. Per aquest motiu, li van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques i per un suposat delicte de danys intencionats al vehicle patrulla.

A més, el turisme es va immobilitzar i es va traslladar al dipòsit municipal de vehicles.

Comentaris
To Top