Publicitat
Ciutat

Persecució policial a tota velocitat al sud de Sabadell

Persecució policial a tota velocitat pels carrers del sud de Sabadell. A les 2.34 h d’aquesta matinada, al carrer de Concha Espina, al sud de la ciutat, el conductor d’un turisme, de 27 anys, no va respectar les indicacions dels agents de la Policia Municipal i va continuar la seva marxa d’una manera temerària per la via pública.

Quan la unitat policial el va aconseguir aturar i va identificar-lo, va comprovar que circulava sense permís de conduir per pèrdua de la seva vigència atès que se li havia retirat per ordre judicial. Els policies actuants van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle a motor sense disposar d’un permís de conduir vigent i van denunciar-lo
administrativament per la seva conducció temerària per la via pública.

Publicitat

A més, el vehicle es va immobilitzar i es va traslladar al dipòsit municipal davant la impossibilitat que un segon conductor o conductora se’n fes càrrec.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top