Ciutat

El Primer de Maig es reivindica a les xarxes

“Som essencials, som classe treballadora!”, “Per uns Vallesos plens de justícia social salut i treball, com el Vallès no hi ha res”, “Hauran de comptar amb nosaltres”. Aquests són alguns dels missatges que es van publicar a les xarxes socials ahir en el marc de la celebració del Primer de Maig. Els dos sindicats majoritaris, CCOO i UGT, havien convocat una manifestació virtual per omplir Internet de reivindicacions amb pancartes casolanes amb les etiquetes #JoSoc1DeMaig o #YoSoy1DeMayo.

Publicitat

La jornada, però, ha començat amb el discurs televisat amb motiu del Primer de Maig davant de l'Hospital del Mar. El secretari general de la UGT, Camil Ros, ha assegurat que la "porta de sortida no pot ser la pobresa" i ha reclamat que s'allarguin les mesures excepcionals dels ERTOs i es garanteixi un ingrés mínim vital perquè totes les llars arribin a final de mes. "Les retallades maten i s'estan emportant vides. Hem de ser capaços de posar en valor els serveis públics, essencials i el treball digne", ha dit el secretari general de CCOO, Javier Pacheco.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top