Diners

L’Ajuntament crea una app que reuneix els comerços locals que envien a domicili

L’aplicació està disponible per a Android i iOS
L’aplicació està disponible per a Android i iOS / D.S.

L’Ajuntament de Sabadell ha creat una aplicació per donar a conèixer els negocis que poden portar els seus productes a casa. Amb el nom de Sabadell t’ho porta a casa, compta de moment amb informació de 134 establiments de la ciutat que ara per ara s’han sumat a la iniciativa i també té una versió web.

Amb la campanya es pretén donar suport al teixit comercial local i donar a conèixer a la gent quins serveis pot sol·licitar des de casa mentre duri l’emergència sanitària. L’aplicació està disponible per a sistemes Android i iOS, permet filtrar els diferents establiments per conceptes com el nom, barri, tipus de comerç o per si tenen disponible l’oferta de productes en línia, així com ordenar-los, per exemple, per proximitat a la pròpia ubicació, entre altres opcions.

“És una aplicació molt intuïtiva que té com a objectiu ser un directori de comerç extens, el futur de la ciutat depèn d’una normalitat gens normal, i ens obliga a replantejar l’àmbit assistencial, econòmic, etc., canviaran moltes coses, cal adaptar-nos a la nova situació i fer-ho ràpid”, va destacar l’alcaldessa, Marta Farrés, en una roda de premsa telemàtica. A la web, a més, es pot consultar quins comerços ofereixen el servei a domicili a cadascun dels mercats municipals, al mercat de pagesos i als diversos eixos i zones comercials de la ciutat, i també l’oferta de supermercats i autoserveis i s’hi inclou la manera de contactar-hi. Compta, també, amb l’opció que si un establiment porta la compra a casa dels clients i no està al llistat, pugui posar-se en contacte amb el servei de comerç per tal de ser incorporat, tant al portal municipal com a l’app.

La campanya inclourà difusió d’aquestes iniciatives a través de diferents canals, mitjans de comunicació i xarxes socials. L’aplicació i la nova web són dues de les accions impulsades per l’Ajuntament amb l’objectiu de contribuir a reduir els efectes que la crisi provocada per la Covid-19 està tenint en l’activitat econòmica.

En aquest marc, s’està treballant en coordinació amb els agents i entitats econòmiques de la ciutat, estudiant la situació i la seva evolució, i també quins recursos es podrien posar en marxa per afavorir la reactivació comercial i econòmica.

Comentaris
To Top