Ciutat

FOTOS: Els esportistes es llancen al carrer (i la muntanya)

[Guillem Plans i Albert Segura]

Després de tantes i tantes setmanes tancats a casa, els amants de l’esport no s’ho han pensat dues vegades, i han aprofitat aquest 2 de maig, primer dia amb permís per sortir al carrer a córrer o anar en bicicleta, per ocupar els carrers. Això sí, seguint totes les precaucions per evitar contagis innecessaris.

I és que qui més qui menys sap que un pals en fals pot suposar tornar enrere i passar-nos més dies tancats. Això no treu que milers de persones hagin decidit tornar a un lloc tan estimat com el Rodal, resseguint el curs del Ripoll, o tornar a trepitjar asfalt amb les seves sabatilles esportives.

En alguns trams estrets, tanmateix, la presència de tanta gent ha dificultat mantenir la distància de seguretat. Ha passat, sobretot, a quarts de 9 del matí, hora punta al riu Ripoll.

En alguns trams del riu Ripoll, s’ha acumulat la gent / CEDIDA

Corredors al riu Ripoll / MANEL CAMPS

El dia convidava a sortir de casa / ANNA SALOMÓ

La policia, però, s’encarrega a partir d’avui que ningú se salti a la valenta les indicacions de no sortir del terme municipal. En municipis com Cerdanyola, la Policia Local ha identificat persones molt a prop de l’estació de Rodalies, a tocar de Ripollet, però també a la carretera que connecta amb Sant Cugat del Vallès.

Control de la Policia a Cerdanyola / JORDI SEGURA

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top