Publicitat
EDITORIAL

Sentit comú per arribar a la meta

La fase 0 de la desescalada ja ha arribat. Centenars de sabadellencs –o milers– hauran sortit a primera hora del matí a córrer. El riu Ripoll i el rodal, previsiblement, tornaran al seu aspecte habitual ple de persones fent exercici físic. I és que els ‘runners’ amb els quals el Diari de Sabadell ha parlat expliquen que el seu objectiu principal és recuperar la sensació de “llibertat”. Per tant, la imatge del cap de setmana passat amb famílies senceres ocupant les vies principals de la ciutat podria tornar a repetir-se.

Publicitat

Aquest cop, però, serà gent amb vambes i pulsòmetres. I és que, tot i que ha estat elogiat pels experts, aquest pla de desescalada encara genera molts dubtes. Ara, el debat és sobre les franges horàries. Per exemple, un esportista podrà anar avui de bon matí a córrer –1 quilòmetre–. Tot seguit, podrà fer la compra i a la tarda podrà sortir amb la canalla –menors de 14 anys– a passejar. Si viu amb una persona dependent, també podrà acompanyar-la al carrer. En un cas extrem com aquest, amb prou feines trepitjarà casa seva. Però volem tornar a fer una crida al sentit comú per evitar un rebrot de la pandèmia, perquè ens juguem arribar a la línia de meta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top