Publicitat
Ciutat

Llum verda a la millora de La Torre de Serra d’en Camaró

La Torre, a Serra d'en Camaró / GOOGLE MAPS

L’edifici La Torre de Serra d’en Camaró passarà per un procés de reforma que permetrà reparar i millorar alguns dels seus elements. La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres, que comptarà amb un pressupost superior als 196.000 euros.

Ubicada entre els carrers Joan Boscà, Frederic Mistral i Joan Amades al districte 5è, La Torre acull actualment les seus de l’entitat Êthos i de l’Associació de Veïns de Serra d’en Camaró.

La intervenció prevista comportarà el reforç estructural dels dos pilars de la façana de la planta baixa, actuació als forjats de la façana i a l’escala interior que comunica el primer pis amb el segon de l’edifici. Amb les obres, es podran recuperar espais que es van haver de tancar fa uns mesos en detectar-se deficiències en l’estructura.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top