Oci i cultura

Tot allò que els dissenyadors no exposaran abans d’estiu

Una de les il·lustracions de l’exposició ‘Les mans de Van Eyck’ / D.S.

L’Escola d’Art i Disseny de Sabadell dona per fet que culminar la programació cultural d’aquest curs ja és inviable. El confinament ha estat un enemic superior i ja s’ha emportat activitats previstes per al març i l’abril, de la mateixa manera que les d’aquest maig recentment començat no tindran lloc. Ara bé, haver de suspendre-les no implica que no les puguin reivindicar. Explicar a la seva com nitat què tenien previst fer, abans que les fogueres de Sant Joan donessin la benvinguda a l’estiu i les classes quedessin aturades fins al setembre.

Per una banda, Vermell és l’exposició de l’Escola Illa que s’havia de fer a la biblioteca Vapor Badia. Tres alumnes del primer curs de Gràfica Publicitària (Dunia Mesa, Susanna Pinto i Andrea Gallego) eren els autors d’una mostra que s’hauria d’haver obert al hall de la biblioteca el 16 de març, pocs dies després de l’estat d’alarma.

Desfilada a Ca l’Estruch

Així mateix, aquest 8 de maig s’hauria de celebrar la desfilada anual a Ca l’Estruch, en què l’alumnat d’Estilisme d’Indumentària mostren les col·leccions dissenyades com a projectes finals d’estudi. Onze col·leccions de peces de roba que suposen la primera proposta de l’alumnat com a marca en el món del disseny de moda.

Finalment, Les mans de Van Eyck és l’exposició que s’havia de fer a l’Acadèmia de Belles Arts del 20 de maig al 12 de juny. Es tractava d’una mostra de di- versos projectes realitzats per l’alumnat de 2n curs d’Il·lustració, mitjançant tècnica digital, i una prova-document realitzada per separar els colors i poder treure els fotolits per poder insular i estampar en serigrafia. Els treballs han estat realitzats des dels mòduls de Tècniques Gràfiques Tradicionals i Tècniques d’Il·lustració.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top