Diners

Les Cambres de Sabadell i Terrassa insten el Consell Comarcal a liderar la resposta al coronavirus

Un treballador a una empresa del metall / Óscar Espinosa

Les Cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa insten el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, a coordinar i unir les forces de les diferents administracions públiques, entitats i municipis de la comarca per fer front a la crisi econòmica i sanitària provocada pel coronavirus.

En una carta, les dues organitzacions empresarials posen en valor "l'experiència i la validesa" del Consell Comarcal per liderar aquest tipus d'actuacions integradores en l'activitat socioeconòmica vallesana. Segons les dues cambres, "les previsions a curt i mitjà termini són preocupants en el marc d’una situació generalitzada, analitzada per entitats de referència a nivell internacional, estatal i nacional".

Els presidents de les Cambres de Sabadell, Ramon Alberich, i de Terrassa, Ramon Talamàs, sostenen que ara no es pot permetre la duplicitat, inclús a vegades triplicitat, en actuacions que de fer-ho de manera coordinada podrien donar millors resultats amb menys recursos. Els representants empresarials apunten que la rendibilitat de tots els recursos públics es fa "més imprescindible que mai" davant la previsible davallada d'ingressos que viuran els municipis a causa de la pandèmia.

Comptar amb les empreses

Des de les cambres subratllen que les empreses que representen es volen posar "al servei del repte al qual ens enfrontem", de manera coordinada. Per això, demanen al Consell Comarcal que analitzi les iniciatives locals, les coordini i treballi en la seva dinamització, comptant amb les principals entitats econòmiques i socials de la comarca.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top