Diners

El Banc Sabadell acorda amb els sindicats una desescalada gradual

L'oficina del Banc Sabadell a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

El Banc Sabadell ha arribat a un acord amb els sindicats per establir les mesures preventives per a un retorn gradual a l’activitat. D’aquesta manera, l’entitat presidida per Josep Oliu reobrirà dilluns 11 de maig 146 oficines, i ja tindrà 1.441 sucursals amb atenció al públic. El pla de desescalada inclou mantenir un 65% de la plantilla amb teletreball, amb torns rotatius i flexibilitat horària per facilitar la conciliació. Per a la reincorporació presencial, es prioritzarà l’activitat comercial i l’acompanyament de clients per fomentar l’autoservei. Fonts de l’entitat han assegurat que han que “no s’ha de confondre teletreball amb confinament. El confinament s’acabarà i el teletreball es convertirà en una eina estable que redundarà en una millor conciliació familiar”.

L’acord amb els sindicats preveu la incorporació d’elements protectors a les oficines, el reforç de la higiene, i dotar als empleats d’EPIs i productes de desinfecció i protecció com guants, mascaretes o gels. Tanmateix, el Banc Sabadell manté les recomanacions sobre l’ús de canals en línia per fer l’operativa i evitar els desplaçaments innecessaris.

Aquest pla de desescalada és un protocol elaborat d’acord amb les normes i recomanacions de les autoritatd, les últimes mesures aprovades respecte a l’evolució de la pandèmia i les aportacions fetes pels sindicats adherits, que arriben al el 97% de la representació sindical: CCOO, UGT, SICAM/APROBAS, ALTA, CGBS, Intersindical-CSC, ELA i CIG.

Comentaris
To Top