Ciutat

Missa i activitats en línia: les propostes de la Salut en fase 0

Interior del Santuari de La Salut de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Aquest any els actes de la festivitat de la Salut han caigut, un cop l’evolució de la pandèmia ja va fer preveure que no hi hauria possibilitat de fer actes populars i multitudinaris. Així, no hi haurà curses, ni caminades, ni cap tipus d’acte festiu al voltant del santuari.

No obstant, si teniu ganes de festa, al web de Cultura de l’Ajuntament s’hi ha dedicat l’espai de “L’Espectacle Continua”, amb tot de vídeos i activitats sobre cultura popular obert a la ciutat. Les diferents entitats de Sabadell que aportin continguts per sumar-se a la festa virtual les aniran penjant en aquest portal.

A banda, els actes litúrgics presencials han quedat suspesos. Tot i això, i segons informa el bisbat de Terrassa en el full dominical d’aquest cap de setmana, és previst que Monsenyor Josep Àngel Saiz Meneses oficiï l’a missa de les 12.00 h de dilluns. Es farà a porta tancada, i retransmesa per Internet a través del canal de YouTube del bisbat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top