Publicitat
EDITORIAL

Retornen les obres públiques

Un dia de la Salut sense Aplec és estrany. Per això, ahir va ser una festivitat atípica més, com ho van ser la Mona o Sant Jordi. I és que, malauradament, encara estem a la fase 0 de la desescalada i veiem amb certa enveja com altres municipis catalans i de la resta de l’Estat ahir ja van entrar a la fase 1. Però, enmig d’aquesta jornada estranya, va sorgir una notícia que convida a pensar que torna la normalitat: els FGC reprenen les obres que estaven aturades a causa del coronavirus.

Publicitat

És a dir, continua la construcció de l’aparcament a l’estació Sabadell Nord, a la plaça d’Espanya. Amb una capacitat per a 350 vehicles, aquest equipament, que podria estar enllestit a la tardor, canviarà la mobilitat de molts sabadellencs. Això indica que, més enllà dels comerços i restaurants que puguin obrir per reactivar el consum, les obres públiques han de seguir endavant. Gairebé dos mesos després de la pandèmia, encara és vigent la necessitat de projectes urbanístics i de la millora de les infraestructures. Per aquest motiu, és un bon indicador tornar a veure operaris i màquines a les obres que van quedar aturades per l’estat d’alarma i que són molt esperades.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top