Ciutat

VÍDEO: Així es va celebrar el final del confinament total al centre de Sabadell

La flexibilització del confinament ha suposat una millora en la qualitat de vida de moltes persones, sobretot gent gran i petits que, cadascú en la seva franja horària, ha pogut tornar a gaudir de trepitjar el carrer. Han estat molts racons de la ciutat que ho han celebrat com si es tractés d’una gran festa.

Un d’aquests espais és el carrer Capmany. Des de l’inici del confinament, el punt de les 20.00 h es va convertir en el punt de trobada dels veïns, molts dels quals no es coneixien entre ells, més enllà de la tènue salutació, amb un toc de barbeta amunt, en creuar-se pel carrer.

No obstant, els aplaudiments van anar convertint-se en una excusa per veure cares noves, fet petar la xerrada de finestra en balcó, i fins i tot posar música. El punt àlgid, però, va arribar el 3 de maig, quan després de 50 dies de confinament van poder sortir al carrer.

Aquest és el vídeo, editat per Toni Ribas, que mostra la festa que van fer, respectant totes les distàncies, per celebrar-ho.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top