Ciutat

Un home, intoxicat en una fuita al centre de Sabadell

Una fuita de monòxid de carboni va deixar un home intoxicat al centre de Sabadell. Els fets van passar a les 15.00 h del dimarts al número 21 del carrer d’Indústria.

La fuita es va originar dins d’un pàrquing quan uns operaris feien tasques de reparació del desguàs d’un pou cec. Com a conseqüència d’aquest fet, dos operaris van requerir l’assistència d’una ambulància del SEM per inhalació lleu de monòxid de carboni i un tercer operari, un home de 47 anys, va ser traslladat al Taulí.

D’acord amb les inspeccions realitzades pels bombers, sembla ser que a l’interior de la instal·lació que calia reparar es va acumular monòxid de carboni. Finalment, l’establiment comercial adjacent i el pàrquing es van tancar provisionalment a l’espera de tornar a reunir els requisits necessaris de salubritat.

Van intervenir-hi tres dotacions dels bombers, tres ambulàncies del SEM i dues unitats de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top