Publicitat
EL TEMPS

Avís per intensitat de pluja aquest dijous a Sabadell

Serà un dia de pluja / ALBERT SEGURA

El temps d’aquest dijous estarà marcat per la pluja. Si bé aquest dimecres finalment vam esquivar la bala i l’aigua va caure de nit, aquest dijous es preveu pluja durant tot el dia, amb un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per intensitat d’aigua previst per la tarda a Sabadell, amb intensitat 1 en una escala de 6.

Concretament, a partir de primera hora del matí, la precipitació s’iniciarà per l’extrem sud de Catalunya i s’estendrà cap a la resta del país durant el matí, si bé al nord-est hi arribarà a partir de migdia. Al matí s’espera precipitació sobretot a la meitat sud del litoral i prelitoral, mentre que a partir de migdia se n’espera sobretot a l’interior. Serà d’intensitat entre feble i moderada, tot i que a partir migdia podrà ser localment forta i anar acompanyada localment de tempesta i no es descarta que de calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre poc abundant i abundant.

Publicitat

Pel que fa a la temperatura, refrescarà. La mínima serà d’entre 7 i 12 ºC, mentre que la màxima oscil·larà entre els 17 i 22 ºC.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top