Publicitat
Ciutat

Bany d’aigua freda del festival de contes Vet Aquí: res fins al desembre

Una sessió del festival Vet Aquí, el 2019 / D.S.

El festival de contes Vet Aquí Sabadell queda ajornat fins a la segona setmana de desembre. A diferència d’altres reprogramacions culturals, com el Sant Jordi del 23 de juliol (ara per ara bastant improbable), l’Associació Caravàs, organitzadora de la iniciativa, ha tirat pel dret i esperarà fins a finals d’any.

De fet, ja s’havia posposat fins a finals de maig (inicialment era al març), extrem que tampoc serà possible a causa del perllon· gament de l’estat d’alarma. Així doncs, el Vet Aquí – que va néixer el 2016 de la mà de l’escriptora sabadellenca Anna Fité– se celebrarà del 10 al 13 de desembre i inclourà sessions de contes per a tots els públics. També es mantindrà el Rebost Literari; és a dir, la recollida de llibres i àlbums il·lustrats infantils i juvenils destinats al Rebost Solidari de Sabadell. Aquesta entitat els inclou en els lots d’aliments que es dis· tribueixen entre les famílies de la ciutat en risc d’exclusió social.

El Vet Aquí Sabadell 2020 comptarà, de nou, amb un cartell triat mitjançant un concurs amb els alumnes d’Il·lustració de l’Escola Illa. El cartell d’aquesta edi· ció és obra de Gerard Garcia.

Publicitat

Dia dels Museus ‘on-line’

Per una altra banda, els museus de Sabadell s’uneixen a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que es duu a terme anualment el 18 de maig.

Per superar el confinament, enguany han preparat el Quizz DIM #Sabadell (l’Espai Cultura Fundació 1859, el Museu d’Història, el Museu d’Art i el Museu de l’Institut Català de Paleontologia). Les preguntes tracten aspectes com la seva ubicació, les seves exposicions i les activitats que organitzen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top