Ciutat

Salut intervé la residència Sardà i Salvany del centre de Sabadell

Salut intervé la residència Sardà i Salvany del centre de Sabadell

La residència del centre de Sabadell / GOOGLE MAPS

El Departament de Salut ha decidit intervenir la Residència Sardà i Salvany, situada al centre de Sabadell. De la mateixa manera, ha encarregat la seva gestió, de forma provisional, a la Corporació Sanitària Parc Taulí, amb professionals de l’Albada Centre Sociosanitari.

Es tracta d’una decisió presa aquest dimecres, i que ha tingut un efecte de caràcter immediat. La residència es troba al carrer de Sant Joan, just a tocar del pàrquing del carrer de la Creueta.

D’altra banda, el Departament de Salut ha dut a terme proves PCR a totes les residències de Sabadell. Les proves s’han fet tant a les que presentaven algun cas sospitós de Covid-19 com a les que no.

Actualment hi ha 1.280 residents i 1.124 professionals en els 42 centres residencials de la ciutat. S’han fet 2.042 proves PCR, de les quals 360 han estat positives.

Pel que fa al nombre de defuncions notificades com a Covid-19 i que han estat declarades per les funeràries, les corresponents als 42 centres residencials s’eleven a les 124. D’altra banda, s’han dut a terme 13 desinfeccions en residències i n’hi ha dues més que estan pendents que es facin.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top