PATRIMONI DE SABADELL

Un record ben viu del taller del Seat 600

“A aquesta foto li tinc molta estima pel temps que té”, explica el sabadellenc Pere Valero, Fa entre 52 i 53 anys, no ho sap exactament, que un autor desconegut va fer aquesta instantània. La conserva tan bé perquè en primer terme hi surt el seu pare, de qui hereta el nom, al taller de la Seat SARSA on treballava.

La foto compartida per Pere Valero, del taller de SARSA / CEDIDA

“La foto, sempre l’he vist a casa”, indica. Des de fa uns anys no viu a Sabadell, però hi manté el vincle familiar i social, i això és el que el va animar a publicar la foto al grup de Facebook. Arran de la publicació, “molta gent ha recordat el taller”, apunta, on el seu pare en va ser el cap, i gràcies als comentaris han resolt com es deia la persona que surt al segon 600: Salvador Gisbert. Entre els 22 comentaris de la foto, n’hi ha un que resumeix el sentiment general: “El 600 dels nostres records…”.

Som uns enamorats del grup Patrimoni Sabadell de Facebook, i cada setmana escollim la fotografia que més ens agradi i n’expliquem la història.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top