Ciutat

Tallat el carrer de l’Advocat Cirera a partir de dilluns

El carrer de l'Advocat Cirera / GOOGLE MAPS

El carrer de l’Advocat Cirera quedarà tallat al trànsit a partir del proper dilluns a causa de l’inici d’unes obres per construir un habitatge privat, al número 15. Es preveu que la construcció d’aquest l’habitatge tingui un termini d’execució de 12 mesos, aproximadament.

Les afectacions implicaran la redistribució i reducció de les zones de càrrega i descàrrega de la zona, així com l’afectació de terrasses. Una d’aquestes afectacions en terrasses arribarà a ser total i permanent en el decurs dels treballs, raó per la qual es treballa en alternatives factibles per a aquesta terrassa.

També canviarà la sortida del pàrquing comunitari del carrer de l’Advocat Cirera, 5. A partir del 18 de maig els vehicles hauran de sortir pel carrer de Sant Pau, que serà de doble sentit de circulació, entre el carrer de Sant Pere i la plaça de Sant Roc, mentre durin les obres.

A hores d’ara, tot i ser la construcció d’un habitatge privat, l’Ajuntament ha informat els restaurants i comerços a través d’una reunió telemàtica amb l’Associació Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria. A més, es repartirà un avís informatiu en l’àmbit immediat de l’obra amb les afectacions a la mobilitat. La resta de comunicacions les faran des de la constructora sota la supervisió municipal.

Comentaris
To Top