Publicitat
EDITORIAL

Tenim resposta

65 dies de crisi del coronavirus. I han estat 65 dies en què una de les obsessions del Diari de Sabadell ha estat saber quin era el pla de xoc de l’administració més propera, l’Ajuntament de Sabadell, per fer front a la crisi econòmica i social. Fa uns dies, l’alcaldessa avançava que es gastarien 7 milions d’euros extraordinaris per la Covid-19 en els pressupostos del 2020. Ahir, l’Ajuntament va anunciar 8 milions d’euros addicionals, extrets fonamentalment del superàvit.

Publicitat

Els anuncis basats en grans xifres poden induir a missatges buits en moltes ocasions, però en aquest cas el Govern ha ofert concreció al mil·límetre sobre què es farà, com es farà i quin import es destinarà. La suma dels esforços polítics i tècnics de l’Ajuntament han portat un pla de xoc traçat fil per randa i que inclou 3,5 milions a la recuperació econòmica, diners que també han d’arribar a les empreses, a banda dels treballadors vulnerables. De moment, el pla de xoc és un full de ruta obert, que es podrà perfeccionar amb l’esforç d’una oposició política, unes entitats i institucions entregades en la reconstrucció de la ciutat. Ara per ara, celebrem tenir una resposta fiable de l’Ajuntament a una crisi sense precedents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top