Publicitat
EDITORIAL

El primer pas del comerç

Independentment del debat sobre si s’han de fer rebaixes o no, el comerç va tornar a l’activitat sense cita prèvia. Tot i que encara estem a la fase 0, amb flexibilitat de les restriccions, els eixos comercials de la ciutat van viure un ambient com feia temps que no es veia. Els sabadellencs van tornar a sortir al carrer a comprar i això vol dir reactivar el consum després de més de dos mesos d’aturada de l’economia per l’estat d’alarma.

Publicitat

És una altra manera de comprar i de vendre. Cal evitar les aglomeracions. Per això, s’ha de tenir paciència i respectar les normes de seguretat. Les mascaretes, la meitat d’ocupació dels emprovadors, la desinfecció de la roba i la higiene als locals compliquen la relació entre els clients i botiguers. Però com més aviat ens acostumem a aquesta ‘nova normalitat’ –també en el comerç–, abans es podrà recuperar Sabadell de la crisi de la Covid-19. De moment, és un primer pas petit abans de passar a la fase 1, que podria ser el pròxim dilluns, com ha proposat per fi Salut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top