Oci i cultura

Les fotos fetes durant les franges horàries, a concurs

Exposició de Càmera Club la tardor passada / VICTÒRIA ROVIRA

Davant la incerta perspectiva de seguir amb mesures de confinament els propers mesos, però aprofitant la possibilitat de poder sortir a fer una volta des de fa uns dies, el Càmera Club reprèn el concurs mensual. Ara, però, serà en format virtual.

El calendari i els temes corresponents es reprendran a partir del mes de juny. “Hem procurat mantenir els temes programats inicialment”, expliquen, fet pel qual han reubicat els ítems d’abril i maig a les noves convocatòries de setembre i de desembre. Les temàtiques per fotografiar són el color verd, les parades de mercat, els cercles, les motocicletes, el retrat en blanc i negre, i els plats cuinats.

Des del Càmera Club estan perfilant el sistema de comentaris de les fotografies presentades en aquest nou format virtual. “Seguir en contacte telemàtic en aquests temps difícils ajuda a fer comunitat en la distància”, expliquen, i afegeixen: “Però esperem poder retrobar-nos aviat”.

Publicitat
Club ciència

Dalma suspèn gira

No tots els sectors culturals es poden desconfinar. És el cas de la música en directe, que patirà mesos fins a poder tornar a ser una realitat amb un públic que es compti per centenars.

Tant és així que Sergio Dalma també ha decidit ajornar la gira 30... y tantos, prevista per a enguany, que serà reubicada durant l’any 2021.

També afecta els dos concerts que tenia previst oferir a Sabadell, concretament al Teatre de la Faràndula. Dalma intentarà recuperar tots els concerts, tot i que no sempre serà possible, perquè en alguns la decisió correspon a la mateixa entitat programadora.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top