Publicitat
Diners

El CIESC qualifica "de greu irresponsabilitat" l'acord per la derogació de la reforma laboral

El president del govern central, Pedro Sánchez / ACN

El Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC) ha manifestat l'oposició a l'acord sobre la derogació de la reforma laboral signat pel PSOE, Unidas Podemos i Bildu al marge de patronals i sindicats. En aquest sentit, donen suport al comunicat que han emès les patronals CEOE, CEPIME i Foment del Treball.

En un comunicat, l'entitat sabadellenca critica que "la feblesa del govern espanyol per garantir l’aprovació de l’estat d’alarma i l’acord amb Bildu posen en perill el diàleg amb els agents socials absolutament necessari per garantir la continuïtat de l’activitat econòmica i el manteniment dels llocs de treball". Així mateix, aquest acord polític, pres sense tenir en compte els agents socials amb els quals s’acaba de signar un acord sobre els ERTO, "demostra un menyspreu molt preocupant sobre els processos de diàleg amb la patronal i els sindicats amb l’objectiu d’obtenir avantatges parlamentaris".

Per aquest motiu, el CIESC assegura que aquest acord és "una greu irresponsabilitat" i afegeix que "en uns moments en què la nostra economia està patint els brutals efectes de la Covid-19 i compromet seriosament la recuperació de l’activitat econòmica i el manteniment dels llocs de treball".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top