CASTELLAR

Cáritas demana ajuda: 40 famílies més requereixen aliments de primera necessitat a Castellar

La parròquia de Sant Esteve de Castellar, a través de Cáritas, fa una crida per recollir aliments de primera necessitat: farina, sucre, pots de llenties cuites, cacau en pols, bolquers per a nadons de la talla 1, 4 i 5 i paquets de 6 tetrabrics de llet sencera.

A causa de la situació de crisi provocada pel coronavirus, Cáritas està atenent 180 famílies de Castellar. En són una quarantena més que dos mesos enrere. Els aliments es poden portar a la Rectoria, i dipositar-los a darrere de la porta (carrer de l’església, 16), o a la Botiga de l’entitat (carrer de Portugal), a l’edifici de l’Espai Tolrà, a la dreta de la porta de Serveis Socials, de dimarts a divendres de 15 a 17 h. Si necessiteu ajuda podeu demanar-la al telèfon 66 21 57 869.

Caritas CAstellar / CEDIDA

Comentaris
To Top