Publicitat
Diners

Creen un segell per garantir que els establiments apliquen els protocols sanitaris

Les Cambres de Comerç han creat el segell Comerç de Confiança, amb el qual es preveu contribuir a reactivar l’activitat comercial. El distintiu certificarà que l’establiment aplica els protocols sanitaris establerts a la Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.

“El comerç està fent un enorme esforç d’adaptació a les noves circumstàncies per seguir oferint la qualitat i el servei de sempre amb les màximes garanties per als seus clients”, assenyala el president de la Cambra d’Espanya, José Luis Bonet. “Quan un consumidor vegi aquest segell en un aparador, sabrà que entra en un comerç de confiança”, afegeix.

Amb una senzilla i ràpida tramitació telemàtica per aportar la documentació requerida i una declaració responsable d’haver elaborat el corresponent Protocol d’actuació en matèria de seguretat i higiene, el comerç obtindrà un distintiu que acreditarà davant els clients que l’establiment compleix les normes per proporcionar una experiència de compra segura.

Publicitat

Les cambres de comerç podran dur a terme verificacions aleatòries després de l’emissió del certificat per comprovar l’acompliment del Protocol presentat per l’empresa, que s’ha d’actualitzar en funció de novetats que puguin introduir-se en el Protocol i Guia de Bones Pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.

Aquesta iniciativa s’afegeix a altres actuacions de la Cambra d’Espanya de suport de l’activitat comercial, una de les més perjudicades per la crisi. A més de la campanya T’estem esperant, posada en marxa amb el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme amb l’objectiu d’impulsar al comerç en el procés de desescalada, la Cambra d’Espanya està treballant en una reorientació del seu Pla de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista, que inclogui ajudes directes per als negocis.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top