EDITORIAL

Fem-ho per tots

Rebem amb emoció l’arribada de la fase 1, que tant hem demanat des d’aquestes línies. Passar de fase significarà poder-nos retrobar amb familiars i amics, significarà terrasses obertes, i una represa de l’activitat comercial i hostalera vital per a la nostra ciutat. Passar de fase suposarà canvis, fins i tot del nostre estat anímic, després de 71 dies de confinament estricte. Però la desescalada no ha de voler dir perdre la por al virus, perquè la Covid-19 segueix entre nosaltres i ja hi ha hagut repunts en diverses zones de Catalunya, tal com advertia ahir el responsable d’emergències sanitàries, Fernando Simón.

Publicitat

Hem de ser conscients que l’augment de la nostra capacitat de maniobra ha d’anar condicionada al seny, que no val el tot per tot i que hem de viure la nova situació de manera responsable, fins i tot encara més enèrgicament que abans. Sabem com han estat de durs aquests 71 dies i som conscients de totes les llibertats que hem perdut durant aquest temps. Sabem com han sofert les empreses i els treballadors. Si no és per tu, fes-ho per la teva família o pels teus amics. Fem-ho per tots i actuem de forma responsable.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top