Publicitat
Diners

La Torre de l’Aigua a la mascareta

Les mascaretes amb el disseny sabadellenc de Divari / CEDIDA

L’arlequinada o la de la Torre de l’Aigua? Els sabadellencs ja tenen mascaretes per a aquells qui vulguin ser identificats amb els seus orígens. En una ciutat com Sabadell, on el tèxtil encara té un pes rellevant, la confecció de mascaretes ha estat una oportunitat per reinventar-se per a moltes empreses. Aquest és el cas de Divari, una firma sabadellenca amb més de 30 anys d’història que fins fa dos mesos es dedicava exclusiva a la roba esportiva.

L’arribada de la Covid-19 va trucar al negoci, que es nodria de les comandes de roba per als clubs esportius i gimnasos. Aquests equipaments van tancar. “Ens vam quedar a zero, la facturació va caure un 95%”, explica el gerent de Divari, Joan Valls. L’aturada de la producció va obligar a aplicar un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) per a la plantilla, formada per 7 persones, que ara ja han tornat a l’activitat. Inicialment, la producció de les mascaretes va ser a preu de cost per a persones que tenien dificultats per aconseguir-les com la gent gran.

A partir d’aquí, ja van començar a fer-ne amb diferents dissenys i personalitzades per a empreses. L’impuls de la pàgina web amb la botiga en línia i el boca-orella ha aconseguit que les vendes de mascaretes s’hagin multiplicat. “Hem rebut comandes fins i tot de Jaén i Guipúscoa”, afirma sorprès el gerent de Divari.

Els Runn@rlekinats

La idea de fer una mascareta amb la Torre de l’Aigua va sorgir perquè ja tenien una samarreta commemorativa de Sabadell amb la figura d’aquest element distintiu de la ciutat. Per això van decidir aplicar-ho a la mascareta. Pel que fa a l’arlequinada, van dissenyar-la a petició d’alguns aficionats del CE Sabadell i del grup Runn@rlekinats, als quals ja els feien l’equip per córrer. ”Som de Sabadell i havíem de començar per aquí”, constata Valls. El secret de l’èxit és el teixit amb el qual es confeccionen aquestes mascaretes que permet fer fins a 140 rentades sense perdre cap propietat. A més, és hidròfug, i amb filtre incorporat en el mateix teixit, acabat amb Teflon i no és tòxic en contacte amb la pell ni la saliva.

Publicitat
Comentaris
To Top