Publicitat
EDITORIAL

Sabadell, en marxa de nou

Per fi ahir va arribar aquell moment que molta gent esperava, la fase 1. Deixàvem enrere 70 dies de confinament i de restriccions de mobilitat. Malgrat que molts comerços ja havien obert abans, el canvi de fase és un pas més per a la desitjada ‘nova normalitat’. Per això, a les terrasses dels bars de la ciutat no van faltar els cafès, els brindis i les ‘selfies’ per immortalitzar un retrobament en què no hi va haver ni abraçades ni petons.

Publicitat

Això sí, aquest ambient de celebració no va ser complet. Els restaurants es mantenien amb la persiana abaixada. Però ens hem de quedar amb el fet que el 87% dels negocis de l’eix central estaven oberts ahir. Es tracta d’una dada rellevant si es té en compte que durant la fase 0,5 només n’hi havia d’actius un 51,8%. Esperem que els restaurants s’hi afegeixin aviat i aconseguim –com diu la Cambra de Sabadell– que cap empresa tanqui. Seria la millor notícia per a Sabadell, que no pot perdre ni un segon per posar-se en marxa de nou.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top