Publicitat
PATRIMONI DE SABADELL

Tres cotxes mítics i una singularitat

Hi passa habitualment perquè és a prop de casa seva. Fa uns dies la imatge que tan sovint veu Fran Ortiz tenia una particularitat més: “Els tres cotxes estaven junts”, apunta. L’autor de la fotografia subratlla que la gràcia és que “són tres vehicles d’època el 2020”.

Publicitat

La foto de Fran Ortiz / CEDIDA

D’esquerra a dreta, un Fiat 500, un Citroën 2 CV i un Mini d’un veí de la zona, al Centre, “que els treu sovint a fer una volta”. El sabadellenc va voler immortalitzar el moment perquè hi va veure l’enquadrament perfecte: les cases angleses del darrere. “Si hagués estat un altre edifici, no hauria fet la foto”. Tal com reconeix Ortiz i diu un comentari al grup, la foto ben bé podria tenir 50 anys; però no, és d’aquesta setmana. A la publicació, això sí, Fran Ortiz no vol revelar el carrer on són els cotxes perquè “no els passi res”. El patrimoni de Sabadell també és automobilístic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top